12 January 2013

EUR/USD 5 min 11.01.2013 KEY Market Points


Я ніколи не буваю такий зайнятий, як у години свого дозвілля.

William O'Neil:

Навіть найуспішніші інвестори роблять помилки. Ці погані рішення ведуть до збитків, які можуть стати просто жахливими, якщо ви недисципліновані й необережні. Незалежно від того, наскільки ви розумні, наскільки високі ваші IQ і освіта, наскільки добре ви поінформовані або наскільки сильні в аналізі, ви просто не зможете бути праві весь час. Фактично ви виявитеся праві менш ніж у половині випадків! Ви, безумовно, повинні зрозуміти і прийняти правило номер один процвітаючого індивідуального інвестора: швидко фіксуйте та обмежуйте кожен збиток. Для того щоб робити це, потрібна дисципліна і мужність.

Секрет того, як виграти багато грошей на фондовому ринку, полягає не в тому, щоб бути правим кожен раз, а в тому, щоб втрачати якомога менше тоді, коли ви не праві. 

Люди думають, що для того, щоб процвітати, необхідно везіння або потрібно бути правим у більшості випадків. Це не так. Успішні люди роблять багато помилок, але їх успіх, досягається за рахунок напруженої праці, а не везіння. Вони просто намагаються домогтися успіху наполегливіше, ніж "середня" людина. Не так вже й багато буває раптових блискавичних успіхів; успіх вимагає часу.

EUR/USD 5 min 11.01.2013
KEY Market points --- TIME - Signals
Forecast 10.01.2013