25 February 2013

USD/JPY 5 min 22.02.2013 KEY Market Points

Людина вмирає тоді, коли перестає мінятися, 
а похорон - просто формальність.

Art Simpson --- Арт Сімпсон:

Ви повинні зрозуміти, що коли-небудь світло повино пролитися і на Вас, як трейдера. Буде момент, коли найбільша помилка вашої торгової кар'єри виявиться кращою помилкою, яку Ви коли-небудь зробили.

Багато трейдерів завжди роблять винятки. Наприклад, коли останній раз вони використовували свої сигнали критеріїв, вони втратили гроші. Вони не ввійдуть в наступну угоду. Велику угоду!
Якщо колись Ви не входите в необхідну угоду, ваші сигнали марні. Ваш план повинен працювати завжди, а не інколи. У Вас повинні бути чітко визначені, а не можливі сигнали.

Людина буде робити одну й ту ж помилку знову і знову, якщо немає належним чином вивченої реакції на наслідки події. Ми повинні знати правильну і неправильну реакцію перш, ніж зможемо зробити якісь висновки про те, що буде правильним для цієї ситуації.
Більшість ситуацій досить очевидно вимагає відповідної реакції. Більшість трейдерів вважає, що їх реакція відповідає тому, що відбувається на ринку. Деяким трейдерам вдається краще знати вірну поведінку, ніж іншим. Правильна поведінка - досліджуваний процес і вона не завжди очевидна.

USD/JPY 5 min 22.02.2013
KEY Market points --- TIME - Signals