05 May 2013

MARCH 2013 DAILY KEY Market Points

Той, хто втрачає гроші, втрачає багато. 
Той, хто втрачає друга, втрачає більше.
Той, хто втрачає віру, втрачає все.

Bill Williams --- Бiлл Вiльямс:

 Торгівля - це, ймовірно, найбільш хвилюючий спосіб заробити на життя і нажити багатство. Ти сам собі господар і найлютіший ворог. Ти один борешся з своїми власними рішеннями. Якщо ти програв, тобі нема кого звинувачувати. На ринку: чесність - це влада, простота - це енергія, а безпосередність - це талант.

Навіть коли виграємо, ми відчуваємо прихований страх, що в ході наступної угоди ми програємо. Ми виснажуємо себе, намагаючись контролювати сьогодення і майбутнє, в той час як наш розум марно намагається змоделювати це майбутнє.
Або: ми прагнемо торгувати тоді, коли ми розслабилися, відчуваємо себе впевнено, краще контролюємо ситуацію і торгівля викликає у нас азарт.

У результаті багатьох досліджень і з особистого досвіду я прийшов до висновку, що ті, хто відноситься до торгів спокійно, а не вступає в них як в смертельну битву, ті, хто дивиться далі свого програшу і оволодів мистецтвом "танцю з ринком", - постійно виграють. Танець з ринком означає рух разом з потоком ринку - вгору, вниз або вбік з почуттям гармонії, довіри, подяки, і, так, - навіть любові.

MARCH 2013 DAILY
KEY Market Points --- TIME-signals

EUR-USD Daily MARCH 2013, TIME-signals

GBP-USD Daily MARCH 2013, TIME-signals

USD-CHF Daily MARCH 2013, TIME-signals

USD-JPY Daily MARCH 2013, TIME-signals

XAU-USD Daily MARCH 2013, TIME-signals
 

_SP500 Daily MARCH 2013, TIME-signals

_QG Daily MARCH 2013, TIME-signals

_QM Daily MARCH 2013, TIME-signals

#GAZP Daily MARCH 2013, TIME-signals